Administrar

CUALQUIER COMENTARIO ES VALIDO PARA INTERCAMBIAR OPINIONES. APRENDEMOS TODOS. EL TITULO DE ESTE BLOG VIENE DADO PORQUE SOLO HE VISTO QUE YO USO EL CASTELLANO, ESPERO QUE MI DERECHO CONSTITUCIONAL SEA RESPETADO, COMO RESPETO YO AL DE LOS DEMÁS. E-mail: alvaro.benavides@hotmail.com.

La meva pregunta és que passarà demà 19-J.

1234 | 18 Junio, 2011 09:30

  No són de rebut i absolutament condemnables, els últims esdeveniments al voltant del 15-M, que han tingut lloc a la Plaça d'Espanya de la nostra ciutat. El meu més absolut rebuig a aquests.

La explosió d'unes bengales i petards en una paperera debia haver representat un punt d'inflexió en les actuacions de les nostres autoritats, i ara amb el menyspreable fet de pretendre incendiar les tendes de campanya per part d'uns covards, crec que ha fet vessar el got de la paciència de tots els que patim la vergonya d'aquesta manifestació i de la passivitat del nostre Govern Central. Els "indignats", i així ho he manifestat en algunes ocasions, en moltes coses tenen raó, i han de ser escoltats, però això no és motiu perquè tinguin segrestats a milers de ciutadans amb els seus acampades que perillosament estan derivant en segons quins ciutats en actes vandàlics. Tot això, i crec, per desgràcia que ja s'està veient, produeix pànic. La situació està degenerant de manera que sembla retrocedir a l'any 1931, i produint un efecte rebot absolutament rebutjable, que per desgràcia fa ressorgir pel que estem veient, als moviments d'extrema dreta.

Ja és hora de posar fi a tot això. Els indignats estan ja envaïts per la fauna de l'esquerra feixista (el feixisme pot ser de dretes i d'esquerres no us oblideu aquest detall ) i per anarquistes, stalinistes i altres tribus urbanes, que per desgràcia estan donant pista a l'extrema dreta.

 

La societat civil, ja s'està cansant per la passivitat de les autoritats, per el full de ruta que estem veient prenen els esdeveniments dels indignats.

 

Ja n'hi ha prou de Plaça d'Islàndia, de tendes de campanya, i de totes les expressions de violèncem en un estat de dret i aquest no pot ser permissiu amb cap acció que resti drets a la societat civil.

Cal posar ordre i seny.

La meva pregunta és que passarà demà 19-J.

Que Déu ens agafi confessats i que l'autoritat no sigui permissiva, però si correcta en la seves actuacions d'aquest dia, que malauradament pot ser un dia lamentablement negre en moltes ciutats.

comentarios

 1. Miquel
  Cinisme

  Cal ser molt cinic i tenir molt poca vergonya per aprofitar dos atemptats violents feixistes (el petardo i la bengala) per arremetre contra les seves victimes.

  Els "Indignats" tenen segrestats a milers de ciutadans amb les seves acampades? Au venga, home. De veritat et crec els dois que dius? Els que tenen segrestada a la ciutadania són una classe política que viu al marge de la realitat i els seus caps, les grans estructures financieres. Aqui estàn els segrestradors i no a la Plaça d'Espanya.

  Que qué passarà demà 19-J? Doncs, molt senzill, el poble farà saber de forma multitudinària que està fart d'uns governants venuts i d'una democràcia virtual que només respón als seus interessos. Com diuen a un dels seus lemes: "No es una Crisis, es una Estafa".

  Sembla que tens por a que la gent faci ús de la seva llibertat? Jo no. Demà hi seré a la manifestació. Com farà tota persona conscienciada i decent.

  Miquel | 18/06/2011, 14:09
 2. Alvaro
  CINISME

  Respectat Miquel: cínics no. No hi ha persona més cega que la que no vol veure. I moltes que veuen. Hi ha moltes coses que canviar, des de la llei electoral fins a la participació ciutadana en les institucions. És cert, i com he comentat estic d'acord amb determinats punts dels indignats. També és cert i no ho posis en dubte, que les seves actuacions avui, ja passen de la feble ratlla del seny. Evidentment que tenen segrestats a les persones els acampats. Potser no és segrestar la llibertat dels ciutadans durant més d'un mes tenir acotades places a tot Espanya? O pintar el toro d'Osborne? O posar la bandera d'Islàndia al Rei Jaume I?, O no deixar entrar al parlament als parlamentaris catalans? O no deixar actuar la justícia, injusta, però és la que tenim? i tantes altres coses que no vull relatarte, o anar en contra de vint milions de vots, no és segrestar als ciutadans demòcrates que anem a votar? la llibertat de cadascú, no és propietària de la llibertat d'un altre i aquesta llibertat dels indignats ens priva ja de la pròpia de la societat civil per la tolerància que està tenint. Això és tan cert com avui ha sortit el sol.
  La societat civil i valgui la redundància civilitzada, si comença a tenir por quan un moviment d'aquest tipus comença a ser contestat per descerebrats impresentables o manipulat per ideologies extremistes, i això comença a passar. ¿Miquel, no t'estàs donant compte de la manipulació que s'està produint? Gràcies pel teu comentari.

  Alvaro | 18/06/2011, 14:35
 3. Miquel
  Cinisme i manipulació

  Evidentment que m'estic donant compte de la manipulació que s'està produïnt. Una part important de la premsa, de la classe política i d'opinants com tú, s'han entregat a la tasca de criminalitzar el moviment 15-M. Ara resulta que perque hi va haver quatre empentes, quatre crids i quatre graffitis a Barcelona, són un moviment violent. No succeeix el mateix quan els aficionats del Barcelona, per exemple, generen disturbis a les celebracions, a ningú amb dos dits de seny se li ocorreria tildar de violents a tots els barcelonistes.

  Possar una bandera al Rei Jaume és segrestar a la ciutadania? Em dona la sensació que hi ha gent, com tú, molt interessada en exigerar "accions" dels "Indignats" al mateix temps que ignorau o minimitzau la violència (aquesta sí) que el moviment ha patit primer de l'estat (mossos d'esquadra, policia nacional i local..) i ara de l'extrema dreta.

  No t'enteres, la societat civil i redundantment civilitzada dona suport majoritàriament en aquest moviment. Demà hi tendràs una bona prova.

  Miquel | 18/06/2011, 15:06
 4. Alvaro
  MANIPULACIO

  Amic Miquel: No surtis del test. Si són insignificances els fets de Barcelona, ​​València o d'altres ciutats, és el teu criteri i no el meu ni el de molta gent. No manipulo a ningú ni és el meu desig fer-ho, només dic, que no va insinuar, que s'estan perdent les simpaties cap al moviment 15-M, no pel moviment en si, que si saps llegir o jo explicar-me, he dit per activa i per passiva que comparteixo algunes o bastants de les seves idees, però les simpaties es perden per aquests "infiltrats" (o impostos) per grups anarquistes i d'extrema esquerra, la qual cosa fa brou de cultiu de violència i aparició dels indesitjables ultres de la dreta . Pel que fa a la violència del futbol, ​​a la qual allaus, o a qualsevol violència, la detesto pel fet de ser violència.
  I et repeteixo, si per tu no han estat
  violents els fets de Barcelona, ​​Madrid i València, insultant i privant dels drets constitucionals als ciutadans, Déu ens lliure dels indignats, que de la violència, ja em salvaré jo. Però al que s'ha dit: estic amb determinades tesi d'aquest Moviment, però no amb les formes que després d'un mes estan demostrant i ensenyant el llautó.

  Alvaro | 18/06/2011, 16:11
 5. Miquel
  Cinisme, manipulació i demagògia barata

  El que surt del test ets tú. De la mateixa manera que no és generalitza la violència puntual d'un grup d'exaltats a les celebracions futbolistiques, cal exigir que no es faci el mateix amb quatre fets puntuals violents durant alguna de les manifestacions dels "Indignats". El 98% per cent dels participants han estat no violents, ferms, pero sense violència. I s'han cansat de dir-ho i de proclamar-ho. Però hi ha gent com tú molt interessada en no escoltar-ho. Perqué?

  I del 2% que ha exercit fets violents durant les protestes caldria demanar-se quants d'ells han estat policies infiltrats, que aquesta és un altra.

  No és pot agafar un fet excepcional (la violència de quatre exaltats) per a fer reponsable a tot el moviment. Insisteixo, seria ridícul fer responsable al FC Barcelona del que fan alguns exaltats durant les celebracions de les seves victories.

  Hi ha una evident voluntat de manipulació dels fets en contra del moviment. N'hi ha alguns que parlen (tú també) de la legitimitat de les seves demandes però a continuació sel's criminalitza i és parla de "segrests a la ciutadania", "kale borrokas", "guerrilla urbana" i un llarg i més que fals etc. Mentides més que evidents que sel's hi tornaràn en contra.

  Demà veuràs l'auténtic esperit del moviment. El llautó l'estàn mostrant aquells que volen desmuntar aquesta protesta ciutadana a base de mentides. Tenen un greu problema, la gent ha obert els ulls i ja no s'empassa fàcilment les seves falsetats.

  Miquel | 18/06/2011, 16:30
 6. Bernardo Cardell
  OTRO INDIGNADO

  Ambos dos teneis razón, y como yo tambien la tengo, esto indica que ninguno de los tres tenemos la razón absoluta. Cierto que el movimiento 15-M de una manera "dispersa" ha lanzado consignas de "libro", pero no es menos cierto que NO NOS HA RAZONADO NINGUNA DE ESTAS SOFLAMAS. ¿Dónde podemos conocer su filosofia? Alguien me contestará acude a las asambleas. Buena respuesta, he estado en la Plaza de España y sentado entre los indignados, (que mas que indignados de cerca parecen otra cosa, por el olor a hierba que se respira) y nadie quiso o pudo darme ninguna explicacion del contenido real de sus protestas.

  Bernardo Cardell | 19/06/2011, 10:02
 7. Miquel
  A Bernardo

  Bernardo, los "Indignados" no tienen soluciones para todo. Los "Indignados" son la voz de la población civil, somo también tú y yo. Ellos han dado el grito de alarma, ahora toca aportar soluciones entre todos y conseguir con la presión pacífica adecuada que los políticos, banqueros y gobiernos se vean obligados a caminar en otra dirección. Está claro que no lo harán por propia voluntad. Es hora de poner todos de nuestra parte, ya está bien de delegar en los demás (en los políticos, en los gobernantes y ahora los indignados). Yo he estado en la Plaza de España y he visto como todo el mundo puede participar, incluso quienes defienden el actual sistema. Y son todos respetados. Esa ha sido mi experiencia

  Miquel | 19/06/2011, 12:33
 8. Alvaro
  Bernat y Miquel

  Amic Miquel i Bernat: És cert que els indignats fan manifestos d'intencions uns molt diluïts i altres molt directes. Però ni en un cas ni l'altre matisen adequadament els seus projectes. Les seves "bones intencions" es tornaran en la seva pròpia contra, ja que no tenen articulada adequadament la seva línia de participació en la societat que avui tenim i que hem de respectar. La no violència que propugna és de lloar, però per desgràcia no la poden demostrar i determinats "infiltrats" la corrompen. Miquel. no et contesti al teu darrera intervenció ja que la acabo de llegir ara mateix. Però les teves estadístiques no serveixen com a exemple pràctic i poden anar a la teva contra un 2% en molt o poc segons la participació de persones. I val aquest acudit: Un pollastre per a dues persones, un l'hi menja sencer, estadística: el 50% dels assistents va menjar pollastre

  Alvaro | 19/06/2011, 13:01
Añadir comentario
Para evitar el spam, no se permite escribir http en los comentarios.

Los comentarios son moderados para evitar spam. Esto puede hacer que tu escrito tarde un poco en ser visible.

Con soporte para Gravatares
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS