Administrar

CUALQUIER COMENTARIO ES VALIDO PARA INTERCAMBIAR OPINIONES. APRENDEMOS TODOS. EL TITULO DE ESTE BLOG VIENE DADO PORQUE SOLO HE VISTO QUE YO USO EL CASTELLANO, ESPERO QUE MI DERECHO CONSTITUCIONAL SEA RESPETADO, COMO RESPETO YO AL DE LOS DEMÁS. E-mail: alvaro.benavides@hotmail.com.

Jo vaig estar veient el diumenge 19

1234 | 21 Junio, 2011 09:36

Jo vaig estar veient el diumenge 19, la manifestació pacífica del moviment 15-M, no participant en la mateixa per raons òbvies. En el meu anterior post, la classifiqui amb un 8 sobre 10, és més diria que amb notable alt. Evidentment el ball de participants oscil sensiblement segons les fonts, però a no dubtar va ser un èxit que cal valorar.
La meva apreciació de la mateixa és que van participar unes quatre mil persones i algunes més a la Plaça d'Espanya, no hi va haver cap incident, la qual cosa demostra una bona voluntat per part dels convocants encara que alguns participants amb els seus eslògans distorsionar, al meu entendre el sentit de la mateixa. No es tractava d'un plebiscit sobre si monarquia o república, però les banderes republicanes van fer la seva presència, els grups d'esquerra radicals també estaven presents i algun d'altres ideologies extremes que desbarrar en algun moment. Indiscutiblement no represento a ningú, només a mi mateix i algunes vegades em resulta difícil ja que el que veig em divideix el cor en dos i els sentiments potser en més parts.
 
No hi va haver discursos excessivament polítics encara que no es podia abastar tot ni expressar públicament les possibles tendències ocultes i presumiblement manipuladors d'aquest moviment "presumptament espontani" que tanca intrínsecament la més dura ideologia anarquista i d'esquerra que avui un país es pot permetre.
 
Senyors del 15-M: la societat en ple està farta d'un fals discurs polític quan és més ideològic que centrat en problemes concrets, ningú que no tingui un mínim del menys comú dels sentits, és a dir de sentit comú, dissenteix de la necessitat d'una democratització profunda dels partits "patètics" dic polítics, que avui tenim, i tornar el poder d'elecció als ciutadans, però la manca de concreció per la vostra part i la contínua pressió que esteu fent també aquesta afartant ja a una majoria de la ciutadania que avui, aquesta dubtant a la "presumpta" pantalla que és aquest moviment.
 
 El 22 de maig, hi va haver eleccions municipals i autonòmiques, els polítics sortits de les urnes suposo que han après la vostra lliçó i pres l'oportuna nota d'aquesta "revolució pacífica", Déu em lliure pensar que maquiavèlicament planificada de cara a unes generals que poden produir molt aviat, si l'actual govern té i valgui la paraula, un mínim de dignitat i les convoca i, ara ja és temps de replegar-se i deixar de moviments assemblearis que condueixen a la ingovernabilitat d'un poble.
 

Espanya no és Islàndia, i això porta a un perill gran de confrontacions i la societat no vol aquestes confrontacions: vol pau i tranquilitat, treball i seguretat en el futur, persones amb idees clares que les representin, i si vosaltres creieu en tot això, crec que ja us ha arribat el moment d'iniciar amb vosaltres mateixos aquesta democràcia que demaneu, participar-hi, per canviar el sistema des del propi sistema, fundar un partit polític a l'estil que vosaltres dieu democràcia, i que no empesti, i participar en les pròximes generals, d'aquesta manera disposareu de suports i sabreu i coneixereu els seguidors reals de què disposa. No fareu servir la manipulació oculta en els vostres discursos i no us manipulessin a vosaltres com sense cap mena de dubte ho estan fent.

comentarios

Añadir comentario
Para evitar el spam, no se permite escribir http en los comentarios.

Los comentarios son moderados para evitar spam. Esto puede hacer que tu escrito tarde un poco en ser visible.

Con soporte para Gravatares
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS